Jiangsu JinFangYuan CNC Machine Co, Ltd
+86-514-80522468

Jiangsu JinFangYuan CNC Machine Co, Ltd.

Adauga: 19 Yinbai Road, Hanjiang Industry Park, Yangzhou, JS, P.R.C.

PC:225127

Tel: +86-514-80522468

Fax: +86-514-87871336

Mob: +86-13805275171

E-mail:Nancy.Zhang@jinfangyuan.com


JFY Thailanda

Adresa: 19, 21 autostrada Road, Klongsongtonnoon, Lat Krabang, 10520 Bangkok, Thailanda

Tel: 065 520 0693, 065 520 0687

E-mail:Info@JFY-International.com

JFY Vietnam

Adauga: etajul 4, VTP Building No. 8, Nguyen Hue Blvd., sector 1, Ho Chi Minh City

Mobil: +84 902 660 446

E-mail:lechivinh.tu@JFY-International.com

despre noi
Acasă > despre noi

Jiangsu JinFangYuan CNC Machine Co, Ltd, este o întreprindere cheie de înaltă tehnologie naţionale, întreprinderea de coloana vertebrală lider de foi de metal HanJiang CNC prelucrare echipamente industria baza Planului Naţional torta, interne forjare industrie care trec prin ISO9001 internaţionale de calitate sistem de certificare mai devreme. Compania are un centru de cercetare industriala inginerie mecanica, centru de tehnologie provinciale Intreprindere, centrul de inginerie şi workstation postdoctorale naţionale la nivel de provincie.

Compania în 1990 a început pentru a produce mecanice CNC masina de pumn, în 1996 a început să producă hidraulice CNC punch masina cu art.hot. celebru manufacturer de foi de metal RASKIN companiei, în 1997 a început să producă electro-hidraulice servo sincrone CNC pressbrake şi ghilotina CNC, masina de forfecare cu compania germană BEYELER, în 2002 pentru a începe să producă CNC pumn FMS pentru camion Conti, în 2003 a început să producă APSS CNC pumn-forfecare combinate FM , maşină de tăiere cu laser pentru producţia de masă în 2006, devenind prima companie de a produce pumn de turela CNC, CNC pressbrake, CNC forfecare masina, masina de taiat cu laser şi CNC combinata FMS în producţia de masă în China.

Produsele principale a Jin Fangyuan companiei includ ET, VT, HVT, MT, DMT serie mare viteză CNC masini, hidraulice de presiune, presiunea hidraulică de mare viteză, singur electrice servo şi servo dublu electrice turela pumn masina; HC, HFC, FC seria CNC de dioxid de carbon, fibra masina de debitare cu laser precis; Seria de PE PR, HPR, CNC hidraulice, de mare viteză hidraulice, electrice servo pressbrabke; VR Seria hidraulice forfecare MASINA CNC; MCZ CNC busbar pumn unitate; PB seria CNC pumn masina pentru camion Conti, AMCP seria CNC pumn FMS pentru camion Conti; APSS, HML200f seria CNC pumn-forfecare combinate FMS şi alte produse. Compania utilizatorii sunt aproape 30 categorii de industrie, a vândut peste tot în ţară şi exportate în Rusia, India, Argentina, Marea Britanie, Statele Unite şi Asia de Sud-Est, Orientul Mijlociu şi ţările alte şi regiuni. Companie de vânzări şi profit şi medie personalului fiscale sunt printre cele mai bune din industrie interne maşină unealtă.

""Reguli, armonioase, descoperire, excelenţă"este spiritul de Intreprindere companiei,"unitatea, se concentreze pe acţiune"este motto-ul companiei. În septembrie 2013, Jin Fangyuan compania articulat-venture cu grupul de Trumpf germană. . Jin Fangyuan CNC au vizibilitate ridicată şi marca avantaj în foaie de metal de prelucrare industrii în China, Germania Trumpf Group este primul brand internaţional cnc plăcii industria de prelucrare, de asemenea, este lider de întreprindere în industria de maşini-unelte lume. O combinaţie de două întreprinderi, avantajele complementare, după o combinaţie, Jin Fangyuan va fi într-un punct de plecare mai mare la dezvoltarea cercetării, producţia şi vânzările de placa cnc de prelucrare echipamente, fi puternic în domeniul, o atenţie mai mult internaţionale construcţie de reţea comercializare când dezvolta piaţa internă, accelera Jin Fangyuan compania transformarea şi modernizarea, face Jin Fangyuan brand mai bine şi mai repede spre piata internationala.

Compania este situată în zona de dezvoltare de înaltă tehnologie yangzhou, produsele vinde bine atât acasă şi în străinătate!

Bun venit toţi prietenii să patroneze compania noastra de a negocia afaceri şi de a ghida activitatea


Jiangsu JinFangYuan CNC Machine Co, Ltd